lauantai 7. marraskuuta 2015

Hämärässä tossutellen

Heips,
Tänä syksynä on ollut ihania aurinkoisia päiviä. Metsästä ja pihalta on tullut keräiltyä kaikenlaista materiaalia askarteluun. Joulukortteja olen suunnitellut, saa nähdä sitten mitkä tänä vuonna toteutetaan. Myös joulukalenteri on ollut mietinnän alla, muutoksia siihenkin on varmaan tulossa. Eikä ole enää pitkä aika siihen, kun ensimmäinen luukku aukeaa :)
Käsityöt on olleet enemmän niitä hyshys-juttuja. Yhdet tossut kuitenkin voin paljastaa täällä.
Operaatiossa lankakaapin supistus osa 2561 tai jotain sinnepäin. Löysin siis harmaata Novitan huopasta. Netissä on monia neulottuja, virkattuja ja sen jälkeen pesukoneessa huovutettuja tossuohjeita. Itse tein tossut tällä ohjeella ja tarkoitus oli saada tossut n. kokoa 38-39.
Tässä tossut ennen pesukoneeseen menoa.
 Ja tässä pesun jälkeen virutettuina ja venytteinä.
Tossut huopuivat niin hyvin, että vastaavat kokoa 36!
Esikoinen ihastui tossuihin ja halusi ottaa ne omaan käyttöön. Opettelua kuulema vaatii tossujen käyttö, niin villasukkaihminen kun on. Muutaman päivän käytön jälkeen ne ovat hänen mielestään mukavat ja lämpimät. Uudet ovat jo puikoilla, saa nähdä kenen jalkaan ne tulevat :)

Hiljaa tossutellen, hämärästä nauttien mukavaa viikonloppua ja hyvää Isänpäivää kaikille isille!

Marraskuun iltoina nähdä voi kummia,
hämärän hahmoja, varjoja tummia.
Lieneekö tonttu vai naapurin kissa,
vilahdus vain - se on kadoksissa.
- Tuntematon-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sukkia, sukkia

 Heips, Vielä ei ole ollut niin lämmintä, että patiolla olisi tarjennut neuloa. Takatalvi on tuonut tullessaan välillä räntää, vettä ja lunt...